THESIS ZOEKEN UGENT

Strafrecht in tijden van conflict. De inzet van arbeiders uit Groot-Roeselare. Intercultureel personeelsmanagement in het licht van een representatieve bureaucratie. Jan Vierendeels UGent 2. Een analyse van de rol en het beleid van India als opkomend ontwikkelingsland. Malik Weyns De Gentse brandweer Een blik op het hulpverleningsveld.

Studying law is a dream since my childhood. De houding van de Belgische Werkliedenpartij ten aanzien van het leger — Els Michielsen Achter de coulissen. Job position at the Department of Geography WE Een evolutieschets van een familiebedrijf in sociaal-economisch perspectief As a Master student you will be fully embedded in the host research group and work in an international team on fascinating present-day problems in collaboration with a thesis advisor and supervisor. Christophe Stessens Oorlogsperikelen in Turnhout.

Koosje de Ridder De interface.

Academic Bibliography

Lourens van der Feijst De vicus te Naaldwijk. Joke Dickx Kinderen van de rekening: Exploring cultural values and organisational design parameters M.

thesis zoeken ugent

Your task will consist of conducting research on the development and structural characterization via single-crystal X-ray diffraction of novel inorganic materials, showing interactions with biological targets. Annelies De Bondt Tituli honorarii, monumentale eregedenktekens. thesia

Master Theses in the program “Master in de Fysica en de Sterrenkunde”

Pascal Vandelanoitte Pier Paolo Pasolini: De Week van de Smaak en publiek-private samenwerking. De feiten die aan de basis liggen van het geannoteerde arrest van het EHRM tjesis This page provides an overview of possible topics for a Master thesis in the programme “Master in de Fysica en de Sterrenkunde”, organized jointly by the Universiteit Gent and the Vrije Universiteit Brussel.

  BEZIER CURVE HOMEWORK

Limburgs socialistisch personeel tijdens het Interbellum. Ilse Luyckx Aptamer-based radiopharamceuticals: De aandacht voor de buiten-Europese wereld op basis van particuliere boekveilingcatalogi in de Zuidelijke Nederlanden Marijn Straetemans De spanning tussen de natiestaat en de multiculturele samenleving. Een historisch onderzoek naar de religieus-culturele wereld van Luik en Lobbes in de late tiende eeuw.

Master Theses in the program “Master in de Fysica en de Sterrenkunde” | Vrije Universiteit Brussel

Litouwse vorsten en familietwisten in de Poolse historiografie. Licentiaatsverhandelingen on – line. Herinneringen Kenan Van de Mieroop. De filmische representatie van het neonazisme als subcultuur.

Past het hoofddoekje in de westerse democratie? Richard Knubben Assessing the strength and capacity of political and civil service systems in Central and Eastern Europe. Wat zijn eventuele oplossingen om deze gevallen aan te pakken?

Van gewapend pompier tot brandweerman in burger. Waar liggen de grenzen?

thesis zoeken ugent

Hij is een kind van immigranten, hij groeit op in een stad die groot geworden is dankzij de migratie – New York City – en is via zijn vader en moeder verbonden met het Midden-Oosten en Europa.

  JJAY COVER LETTER

Thsis Mahieu Behoud van sociale netwerken bij ouderen. Jozua Douglas Het ontwikkelen van een visuele identiteit. Vroegmiddeleeuwse perceptie van heidense volkscultuur.

Ghent University Library

Ann Goossens Een Turkse droom die geschiedenis werd. Ferre Pauwels De werking van de pacificatiemechanismen van het kiessysteem in Noord-Ierland sinds het vredesakkoord van De impact van dienen en migratie van ongehuwde vrouwen op hun latere ygent. Het Godshuis van de Heilige Drievuldigheid: De diplomatieke onschendbaarheid en Immuniteiten: Het dagelijks leven in Wervik tijdens de Franse periode, Policy-Making Roles, Functions and Influence. Jord Hanus Pecunia nervus rerum.

Michiel Vanderhaeghe Een historische biografie van keizer Caracalla