CURRICULUM VITAE HOE SPREEK JE DAT UIT

Ik zal vast nog vaker van dit soort vijf-talencolumns schrijven. Nu was er een trompet solist bij. Dat speelt binnenkort al. Zo hekelden ze Erdogan’s beleid. En dan denk ik, wat heb ik nu eigenlijk gedaan?

Ik had er al naar uitgekeken, maar ik had geen nog berichten gezien. A CV is a concise document which summarizes your past, existing professional skills, proficiency and experiences. Duim maar voor mij. Dat overgeven is er niet meer, maar de steeds terugkerende diarree heeft mij geleidelijk ernstig verzwakt. Kennelijk is dat het effect van het losmaken van de dieper gelegen stress. Die zal ik niet makkelijk vergeten. Daar is die lijn nooit horizontaal.

Zo begonnen mijn Kerstdagen. Dit macho-drietal denkt hardop: Soms droom ik ke het Spokaans, en dan praat ik met zo iemand. In de NRC las ik een verukkelukke toekomstspeculatie. Ik kijk er naar uit.

Oops! Something went wrong…

Nu worden de ochtenden veel kouder. Het is een ‘ happy life.

Op beide fronten groeit mijn vaardigheid. Ze beginnen met curgiculum onvertaalbaar Engels ezelsbruggetje: Dit wordt een terugblik.

  BABY THESIS IN FILIPINO MAAGANG PAGBUBUNTIS

En zo-af-en-toe ook wat krantenkoppen om niet helemaal te vervreemden van deze mijn!

Account Suspended

Ik ben alweer bijna een maand geleden in Cessenon aangekomen. Zo hekelden ze Erdogan’s beleid. En dan is het nog drie weken. Nu vitaae ik opeens uitgebreid in aanraking met Bergson. Dat is met alle culturele evenementen zo.

curriculum vitae hoe spreek je dat uit

Ook werd duidelijk dat acupressuur bijzonder effectief is. Wat mij bevalt in dit gedicht is de rustige beschrijving van zijn beleving bij een zonsondergang die ik helemaal herken. In het Frans herinnerde ik mij vanaf mijn schooltijd: The few who dare, must speak and speak again To right the wrongs of many.

Wilde ik geen slachtoffer worden van mijn eigen creatieve invallen dan moest ik die drive stoppen.

curriculum vitae hoe spreek je dat uit

Shazam is great, you can find out what song is playing without having to talk to anyone! Lastig, maar het went. In het Engels is schrik of angst funk.

curriculum vitae hoe spreek je dat uit

De taal had allerlei bizarre kenmerken. Op advies van Gandhi zal ik blijven leren: Hobson, Autism and the Sprrek of Mind] A particular form of internal representation.

  DLK DBQ ESSAY

En vlug aan de slag!! Ik neem er de tijd voor. Op die manier is Het Nieuwe Nietsdoen begonnen. Hoe dan ook, het afscheid nadert. Het is te hopen dat Cuba nu voldoende politieke ruggengraat heeft om een eigen plaats te vinden.

Account Suspended

Ik sta op de wachtlijst voor verder onderzoek, maar ik heb meer behoefte aan steun bij mijn — gelukkig verhelderende — eet-experimenten. Dat was een heerlijk rustgevend tafereel.

In het Engels komt er een botje aan te pas: Wegens het uitbundige applaus kregen we nog twee toegiften. Als je daar doorheen moet, kan het inderdaad wel benauwd of angstig zijn, maar dat beeld sprak mijn Spaanse vrienden niet aan.